RRETH NESH

ALBANIA TURK GRUP.

AT GRUP është një kompani  Ndërtimi me qendër në Tiranë. Shumë shpejt nga nevojat e tregut në zhvillim, mori hov dhe e shtriu aktivitetin e saj në të gjithë Shqipërinë.

Misioni ynë

Te restaurojme te shkuaren, te ndertojme te ardhmen!

Vizioni ynë

Cilesia eshte ajo cfare ne ndjekim. Teknologjia me e fundit per nje mjedis sa me te gjelber. 

ATGRUP

0
Years of
Experiences
Ekspertiza Jonë Në Ndërtim, Projektim, Arkitekturë, Konsulencë & Shitje

Shërbimet Kryesore

Ndërtim

ATGRUP është një kompani ndërtimi, projektimi dhe manaxhimi që operon në tregun shqiptar. E përbërë nga një staf ekspertësh dhe profesionistësh që i janë dedikuar sfidave më inovatore

Projektim

Ekspertët e kompanisë sonë janë të gatshëm të bëjnë zgjidhjen më të mirë për suksesin tuaj, duke bashkërenduar forcat.

Konsulencë & Shitje

Konsulencë në fushën e industrisë së ndërtimit me qëllimin final plotësimin e kerkesave të klientit dhe shitjen e produktit.

Keni nje projekt te madh?

Jeni duke kërkuar për një kompani ku deshironi te investoni te ardhmen tuaj? Ne jemi te gatshëm të ju ofrojmë nje zgjdhje shumë të mirë.

AT GRUP